Техники за майсторски “ръчен труд” от секс експертите

Всеки мъж обича фелациото, това не е тайна за никого. Има обаче един вид стимулация, която много голям процент жени пренебрегват. Вид стимулация, която мъжете обикновено упражняват сами по време на мастурбация, и за която понякога се изискват дори повече умения, отколкото по време на орален секс.

Задоволяването с ръка понякога може да се стори доста скучно на жената – все пак, на пръв поглед не е нищо особено. С няколко изпитани техники и доза въображение обаче, този вид стимулация може да се превърне в перфектното допълнение към любовната игра, заедно с целувките и докосването, а понякога дори и алтернатива на фелациото. Всичко, което ви трябва е една ръка, лубрикант и фантазия.

Първо, разбира се, трябва да възбудите мъжа. Възможностите да направите това са безкрайни! Може да започнете със секси стриптийз, целувки и докосвания по цялото тяло. Това е нещо, което не бива да се пренебрегва – мъжете наистина обичат да бъдат докосвани на различни места, не само в областта на члена.

След като вече е възбуден, добавете малко лубрикант върху дланта си и разтрийте добре, за да се затопли и разнесе равномерно. Не се притеснявайте дали сте сложили достатъчно – винаги можете да добавите повече по-късно. Твърде многото лубрикант може да направи нещата твърде хлъзгави – започнете с малко и постепенно добавяйте.

Започнете стимулацията от главичката на члена, с една ръка, движейки я бавно нагоре и надолу. Добавете и втората ръка, като се стремите винаги едната длан да стимулира главичката, а другата – ствола. След това можете да започнете леко да извивате китките си в противоположни една на друга посоки. Докато правите това, можете да държите ръцете си на едно място, или да ги движите нагоре и надолу по дължината на члена. Наблюдавайте реакциите на партньора си – те са вашият навигатор в това дали случващото се е подходящо за вашия партньор.

Друг трик, който е доста възбуждащ, е да създадете усещането за проникване във влагалище. Свийте ръката си и я поставете върху главичката, след което я плъзнете надолу. Веднага след това поставете другата ръка и направете същото. Редувайте ръцете една след друга, първо бавно, после по-бързо и после отново бавно. Така създавате усещането за непрекъснато проникване, което може много да се хареса на мъжа.

Стимулацията с ръка не се изчерпва с докосването на члена. Можете леко да докосвате тестисите с пръсти, да ги масажирате и движите в ритъм с ръката, която стимулира члена. Винаги предупреждавайте мъжа за това, което мислите да правите, тъй като тестисите са изключително чувствителни и някои хора не обичат да бъдат докосвани изненадващо. Преди всичко не забравяйте да се забавлявате – удоволствието идва с желанието!

Благодарим на: Венелина Маринова от https://fakti.bg за интересната статия.

Вижте всички продукти за взаимно удоволствие тук:

http://unidelivery.eu/ или http://unidelivery.bg/

Подобни статии:

Защо е добре да използвате лубрикант?

Моля, следвайте и харесайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *