Един човек имал проблем в с*кса. Той свършвал прекалено бързо. Какви ли не доктори обиколил, но никой не успял да му помогне. Накрая отишъл при един психоаналитик и оня му казал:
– Значи, като започнете с*кса, ще си представиш, че си на автобусната спирка и чакаш автобус номер 20 да дойде. Ще минават много автобуси, но не и 20-ката. Най накрая и тя ще дойде и ти ще се качиш и ще пътуваш до последната му спирка. След това ще слезеш и ще чакаш същия номер в обратна посока. И така – автобус след автобус, но не и 20-ти номер. Когато най-накрая 20-ката дойде, ти ще се качиш и ще пътуваш до спирката, от която си тръгнал. Слизаш и отиваш при бай Иван, за да пиеш едно кафе при него и чак тогава вече ще свършиш.
Човекът си тръгнал доволен, като обещал на психоаналитика да се върне на другия ден и да му сподели как е минала вечерта. На другия ден влязъл в кабинета на психоаналитика и му казал:
– Докторе, за нищо не става тази твоя терапия.
– Защо, бе? – попитал учуден докторът.
Ами, направих както ме посъветва. Като се награбихме вечерта с жена ми и аз започнах да си представям как чакам 20-ти номер на спирката. Работата е там, че още не съм започнал да чакам и идва веднага моят автобус и от него направо слиза бай Иван с кафето…

Моля, следвайте и харесайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *