Всяка пета жена, практикуваща анален секс, споделя, че е изпитала и анален оргазъм. Постигането му се дължи на стимулация с пръсти, пенис или секс играчка. Всички жени са в състояние да го постигнат, пише bulevard.bg.Интересен факт е, че шансът от изпитване на анален оргазъм е по-голям, отколкото при вагиналния.

Всъщност при анален секс стените на матката се намират много близо. Дори по-близо, отколкото при вагинално проникване. Заради това при този вид секс е много лесно да получите маточен оргазъм.

Маточният оргазъм възниква при натискане на маточните стени. Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език.

Или иначе казано, аналният секс се получава чрез проникване в ректума, като при правилната поза се стимулира и G-точката през стената, която го разделя от вагината. Това е непряко стимулиране, но жените, които са го изживели са категорични, че оргазмът е с по-висока интензивност.

Как да достигнете силен анален оргазъм

Като за начало се отпуснете и започнете с масаж на бедрата от вътрешната им страна. Именно там има голяма концентрация на ерогенни точки, както при мъжете, така и при жените. След това стимулирайте леко клитора, галейки го нежно с пръсти. Включете техниката със стимулация с език. Описвайте кръг, като се стараете докосванията да са съвсем нежни. Тази техника е известна като “Розови листенца”.

При аналния секс правилната подготовка е много важна. Трябва да сте максимално отпуснати и да ползвате добър лубрикант. Вътрешната част на ректума има нервни окончания също като на вагината. Преди същинското проникване е важно да упражнявате плавни движения с пръст, с лек натиск. Всъщност специфичното при аналния оргазъм е, че по-важни са паузите, отколкото движенията. Затова не бързайте, бъдете плавни в движенията си.

Проучвания сочат, че аналният оргазъм може да продължи от 30 секунди до 3 минути. Продължителността му зависи от това дали е комбиниран с маточен.

Благодарим на Венелина Маринова и https://m.fakti.bg/ за добрата статия.

Благодарим за интересa към нашето предложение.

Споделете с ваши приятели.

http://unidelivery.eu/ или http://unidelivery.bg/

Моля, следвайте и харесайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *